Pacific van Bromishet

 Ter dekking in Bavel in  2019

Kleur: Vos

Stokmaat : 86 cm

Geboren: 2000

Afstamming: Klik hier

Primering: 1e premie meervoudig nationaal kampioen

Definitief goedgekeurd

Dekgeld: 135 euro in 2019

Nationaal Mini Kampioen 2006

Nationaal  Mini Kampioen 2008

 Dekgeld 2019: 135 all in

 

Algemeen - Loopbaan - Prestaties

Pacific an BromishetVoor de minifokkers die kiezen voor 100% zekerheid in de fokkerij, bieden wij deze meervoudig minikampioen ‘Pacific van Bromishet’ aan. Pacific meet 86 cm en blinkt uit in ras door zijn mooie belijning, front en correctheid in de benen die hij gebruikt met veel kracht en activiteit. Het sprekende hoofdje gecombineerd met extra veel lichte manen en staart maken deze rasvertegenwoordiger compleet! Het is een ëyecatcher met kwaliteit. Wij wisten deze hengst in eigendom te verwerven en hij zal de rest van zijn leven ter dekking staan in Bavel. 

Pacific werd in 2006 minikampioen op de Hengstenkeuring, dat dit geen toeval is geweest, bewees hij in 2008 door nogmaals deze titel op zijn naam te schrijven! 

Hij stamt af van de 1e premie minihengst ‘Leandro van Stal Bramelo’ en de meervoudig kampioen merrie ‘Mayflower of Sportview’. In de moederlijn van de kroon preferente Mayflower zien we misschien wel de best fokkende merrie van Nederland! Het gaat om de kroon super preferente ‘Strathbogie Milly’. Milly is onder andere de moeder van de kampioenen Perfect en Kalypso of Sportview. 

Nafok
Pacific is zijn tijd ver vooruit en bewees dit niet alleen in de keuringsbaan, ook zijn nafok overtuigd. Hij is de vader van de goedgekeurde viervoudig 1e premiehengst ‘Winnetoy van de Gemarisahof’.  Hij is tevens de vader van de in 2016 goedgekeurde fraaie kleine hengst Gallyon of Sportview. Met Pacific kiest u voor een echte minihengst die dit ook stempelt, maar liefst 95% van zijn nafok is uitgegroeid in de minimaat. Een groot aantal van zijn dochters kreeg een 1ste premie zoals de fraaie bruine Darylene van de Viersprong zelfs 3 keer. Zijn dochter Frieda van Bromishet werd minikampioene Bergharen met een 1ste premie in 2015, andere 1ste premie dochters met een fraaie loopbaan zijn o.a. Zonneroosje van het Wald, Claudia van Stal Cornelie en Corrionne van de Leijenhof. Het jaar 2018 was een topjaar voor Pacific, zijn nafok presteerde uitzonderlijk. De zeer opvallende 3 jarige vos Jara van de Leijenhof van Henk de Grouw uit Hedel werd minikampioen in Ammerzoden met een 1ste premie en hoog geplaatst in Lunteren. Ook de 3 jarige Janske van Linquinda kreeg een 1ste premie in 2018 alsmede Gleamrose of Sportview. Jaliska van Linquenda werd kleinemaats kampioen in Scherpenzeel en Michaela van Stal MAruschka miniveulenkampioen in Kapel-Avezaath. Monalisa van Stal de Toekomst en Loki van de Achteweg en Letitia van Stal Pablito waren kopnummer in 2018!

Enkele fotos van kinderen van Pacific:

   

Enkele fotos van Pacific: