Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws. Hieronder vindt u een overzicht.

27-08-2021

Geeske weer erekampioen

Onze jaarlijkse premiekeuring zit er weer op, het was een flinke onderneming met 6 trailers en 25 pony’s op pad. Maar het werd beloond, want op het einde van de dag hadden we “best of all”, onze onvolprezen mooie dame Geeske werd uitgeroepen tot erekampioene 2021. Zo trots, Ton moet boven geglunderd hebben dat kan niet anders. Nu op naar Lunteren. Verder ook een kopplaats voor Percy (Karel maal Gitte) en veulenpremie en ook veulenpremies voor Promise (3de); Pybe II (2de) en Phien (5de); enterpremie voor Olynca, twenterpremie voor Nicely en Nena en 2de premies voor Mercedes en Letitia.

08-08-2021

We hadden de veulenkampioen in Chaam!

Op de gezellige Shetlandkeuring in Chaam op zondag 8 augustus is na een spectaculair optreden in draf onze Pybe II van Stal de Toekomst uitgeroepen tot veulenkampioen. Een week eerder was zijn halfbroer al goed voor het Algemeen Veulenkampioenschap van Zeeland en verdiende Pol van d’Eul daarmee een Lunteren ticket. Beide hengsten zijn zonen van Karel van de Achterhoek.

03-08-2021

Nieuwe website online

Vandaag is onze nieuwe website online gegaan. De komende weken zetten we de puntjes verder op de i. Zo hebben straks alle pony’s een eigen pagina.

01-02-2021

Polly van Waterloo naar Moergestel in 2021

Onze extra fokkende en net betuigde Polly van Waterloo is voor het seizoen 2021 verhuurd aan M. van Remunt in Moergestel. Hij volgt daar zijn zoon Kerenzo op, die vorig jaar in Moergestel stond en dit jaar thuis in Bavel ter dekking blijft.

17-01-2021

Naranca en Officier naar de Hogelindenhof

Ons zwarte hengstveulen Officier van de Kersenhof en de vos bijna 2-jarige Naranca van Stal de Toekomst zijn op 17-01-21 vertrokken naar Stal de Hogelindenhof in Buggenhout (België), wij wensen Jasper van der Putte veel succes het hen.

Binnenkort kunt u ook het nieuwsarchief van voorgaande jaren bekijken.