Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws. Hieronder vindt u een overzicht.

7-1-2022

Kerenzo weer geprimeerd
Op de coronahengstenkeuring van 7  januari is onze hengst Kerenzo van Stal de Toekomst bekroond met een 2de premie.
Hij toonde zijn zeer krachtige beweging optimaal zoals op de foto hiernaast van leontien Ruissen goed is te zien.
18-10-2021

Geeske op kop in Lunteren
Na haar erekampioenschap in Etten Leur heeft Geeske voor een 2de grote succes gezorgd dit jaar. Op de Nationale Merriekeuring in Lunteren werd Geeske op kop geplaatst in de grote maat in een zeer sterke klasse. Het was al de 6de keer dat Geeske in Lunteren mocht meedoen en al de derde keer dat ze een kopplaats pakte. Ze was de enige vos in de grote maat (jeugd en ouderen) die op kop kwam tussen het zwarte geweld. Een prestatie om zeer trots op te zijn. Ze toonde zich voorbeeldig en stapte op zijn best. Veel fans ook onder onze Scandinavische gasten. Het blijft een voorrecht om deze merrie te hebben en showen en de kippenvel kwam toch weer even toen we de hoofdring binnen stapte als kopnummer.
27-08-2021

Geeske weer erekampioen

Onze jaarlijkse premiekeuring zit er weer op, het was een flinke onderneming met 6 trailers en 25 pony’s op pad. Maar het werd beloond, want op het einde van de dag hadden we “best of all”, onze onvolprezen mooie dame Geeske werd uitgeroepen tot erekampioene 2021. Zo trots, Ton moet boven geglunderd hebben dat kan niet anders. Nu op naar Lunteren. Verder ook een kopplaats voor Percy (Karel maal Gitte) en veulenpremie en ook veulenpremies voor Promise (3de); Pybe II (2de) en Phien (5de); enterpremie voor Olynca, twenterpremie voor Nicely en Nena en 2de premies voor Mercedes en Letitia.

08-08-2021

We hadden de veulenkampioen in Chaam!

Op de gezellige Shetlandkeuring in Chaam op zondag 8 augustus is na een spectaculair optreden in draf onze Pybe II van Stal de Toekomst uitgeroepen tot veulenkampioen. Een week eerder was zijn halfbroer al goed voor het Algemeen Veulenkampioenschap van Zeeland en verdiende Pol van d’Eul daarmee een Lunteren ticket. Beide hengsten zijn zonen van Karel van de Achterhoek.

Binnenkort kunt u ook het nieuwsarchief van voorgaande jaren bekijken.