Nieuws

De premiekeuring op 26-08-2023 is goed verlopen. Maar liefst 4 van de 5 veulens van Kerenzo en beide enters kregen een premie. Edelmira en Geeske kregen een 1e premie. Letitia liep op kop vd 2e premies en werd kroon. Olivia en Olynca kregen ook een 2e premie en Olivia kwam zelfs op kop. Romy werd ook geprimeerd.  Op de foto Salinero, 2e geplaatst met premie.
De door ons gefokte  enterhengst Rolex van de Kersenhof van Carolien Brons uit Beusichem kwam op kop met enterpremie op de PK in Kapel Avezaath.  Mooi voor Kerenzo.
De shetlandkeuring in Chaam op 13-08-2023 was weer een doorslaand succes met beste sfeer en weer. Onze Gitte was de beste en nummer 1 bij de oudere merries middenmaat. Ze stond er best bij. Pandora werd 2e en Rachelle 3de.
De 31ste Nationele Bontenkeuring zit er weer op. Sibella van Stal de Toekomst (Kerenzo X Fabiënne) werd kopnummer bij de veulens, ze liet zich extra zien.  Olynca en Renske werden derde in sterke klasses en Fabiënne vierde.
Inmiddels is het 14 mei 2023 en zijn er 8 ponies bevallen, waarvan nu het eerste merrieveulen. Hiernaast Salinero nummer 7 van de hengsten. Kijk op de veulenpagina voor meer.
Ja het eerste veulen is geboren op 3 april 2023, supersterke zoon voor Gitte, welkom Sylvester, volg voor de andere veulens de veulenpagina, in totaal 11 verwacht waarvan 2 van Eva.
Olynca is met 80-80 opgenomen in het stamboek en 102 cm gemeten, blij mee!
Olivia van het Slot is na het verlies van Nena onze stal komen versterken. We zijn erg blij met haar, ze is met 80-75 en 84 cm opgenomen in het stamboek en is een Pacific maal Dance uit onze eigen merriestam  van Trijntje en Latoiska en ook nog eens Hairos in de pedigree, een echt resultaat van 40 jaar fokkerij.
Dance van Stal Polderzicht is in 2023 bij ons beschikbaar. Deze topfokhengst van 80 cm is een zoon van Wild Indigo of Riverdance.